2018 nærmer seg slutten, og jeg vil benytte anledningen til å takke alle dere som har vært innom siden min og lest siden jeg startet den i juni. Tusen takk for alle gode ord og fine kommentarer, og en ekstra takk til alle dere som har delt tekstene mine videre. Det betyr så mye for meg at folk faktisk leser og setter pris på det jeg skriver.

Det er litt over et halvt år siden jeg fikk ideen om å starte en side om autisme på norsk, og responsen har vært over all forventning. Likevel håper jeg å nå enda flere lesere neste år rett og slett fordi vi trenger mer kunnskap om autisme ut til folket. Fortsett å dele, fortsett å kommentere, og fortsett å være med i debatten – her trengs vi alle sammen!

Jeg er dessverre usikker på om oppdateringene blir like hyppige neste år, ettersom jeg skal skrive ferdig en doktorgrad. Håper på forståelse for dette.

Årets mest populære artikler

Årets mest populære sak var med enorm margin artikkelen om mine foreldre. Det synes som jeg traff en nerve med denne, og det var tydeligvis mye å kjenne seg igjen i. Her har jeg laget en liste over de ti mest leste artiklene fra i år. Kanskje er det noen dere ikke har lest ennå? Jeg minner også om at hvis dere har forslag til ting jeg bør skrive om er det bare å si fra.

  1. Å være foreldre til et autistisk barn når man ikke vet at man er det
  2. Autister dør tidligere enn ikke-autister
  3. Asperger syndrom – en kortlivet men viktig diagnose 
  4. Pablo – på norsk, med norske autistiske stemmer? 
  5. Jeg er autist, ikke en «person med autisme»
  6. Høyt- eller lavtfungerende?
  7. Autisme og mobbing
  8. Stimming
  9. Kjære foreldre – et brev i anledning skolestart
  10. Tigerstriper

 

Jeg vil også benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here